Finalitzem un projecte de construcció d’obra nova: el Rengle de Mataró

Finalitzem un projecte de construcció d’obra nova: el Rengle de Mataró

L’edificació del Rengle ha finalitzat i ara podem gaudir de la imponent vista de l’edifici a la vora del mar Mediterrani. Aquest projecte de construcció d’obra nova està situat en el Passeig de Marina de Mataró i compta amb un total de 58 habitatges més despatxos i locals. La zona del Rengle és famosa per la seva tranquil·litat, la seva bellesa i per ser una àrea ben connectada.

El projecte ha estat desenvolupat pels promotors Rein Singular Properties i Viladecavalls Green Logistic Park. L’equip el formaven els professionals de Ontiveros Arquitectes, l’arquitecte tècnic ha estat Enric Peña i Camarrillas d’AT3 i els projects eren Fernando Guerrero i Joan Gutes de BQuantium i Ignacio Moro de Moro Associats. OIC Penta ha participat amb un equip format per Toni Valverde, Josep Tomàs, David Díez, Oriol Vila i Alba Espina.

L’edificació que destaca a la capital del Maresme

El Rengle ha estat concebut com un edifici que brilla per les seves zones comunes: la finca compta amb piscina comunitària a la coberta, un solàrium, dutxes i zona de jocs infantils. Així mateix, incorpora un soterrani amb garatges i trasters. Tot això amb l’objectiu d’oferir comoditat i luxe als seus habitants.

Un luxe que s’aprecia en els acabats dels habitatges: parquet en habitacions, menjador i saló; gres de porcellana en banys, cuina i terrassa; finestres d’alumini lacat amb trencament de pont tèrmic; persianes d’alumini; cuina moblada amb acabar a triar i equipada amb placa d’inducció, forn elèctric pirolític, microones, campana extractora i safareig; i pintura blanca en doble capa. A més, l’edifici inclou una tecnologia innovadora: el Tub Verd. Aquesta permet escalfar i refredar els immobles assegurant un estalvi energètic i econòmic de manera sostenible.

El Rengle, la zona viva i connectada amb vistes al Mediterrani

El Rengle és conegut per la seva ubicació ideal per a despertar-se i trobar-se directament amb el mar Mediterrani. Els seus voltants, plens de parcs, acompanyen fins a la platja en un còmode i ràpid passeig verd. La seva proximitat amb el centre de Mataró ofereix tot tipus d’avantatges: bona comunicació, museus, varietat de comerços, restaurants i, en definitiva, les activitats pròpies d’una ciutat viva i en transformació constant.

Amb el Rengle de Mataró, ens trobem enfront d’un projecte de construcció d’obra nova amb habitatges d’entre dos i quatre dormitoris i amb una promoció immobiliària de la més alta qualitat. Amb acabats molt cuidats i treballats, i amb uns serveis i unes zones verdes característiques dels habitatges més luxosos del nostre país.