OIC Penta inicia la remodelació del camp de futbol Sagnier

OIC Penta inicia la remodelació del camp de futbol Sagnier

A OIC Penta hem iniciat un nou projecte: la remodelació del camp de futbol Sagnier. L’obra s’emmarca en el pla d’actuacions d’una ordenació general que inclou la renovació dels dos camps de futbol actuals i la construcció de dues grades i un nou edifici de vestidors i serveis. La primera fase, ja iniciada, contempla la construcció de la nova grada en la banda del camp de futbol que dona al carrer Frederica Montseny.

L’equip d’OIC Penta que durà a terme aquest projecte està format per l’encarregat Jose de la Rubia, la cap d’obra Nataly Mucarsel, el cap de grup Manuel Gallardo, el director tècnic David Díez i l’enginyer d’instal·lacions David Castro. Es tracta d’un projecte especial, ja que OIC Penta és patrocinador de l’Associació Esportiva del Prat, la qual va néixer el 7 de febrer de 1945 amb el vistiplau de la Federació Catalana de Futbol.

La presentació en societat del club es va dur a terme el 19 de març d’aquell mateix any amb un partit amistós contra el CF Gavà. Aleshores, el conjunt vestia amb una samarreta blanca (amb una franja blava vertical central) i pantalons negres. En l’actualitat, ens sentim orgullosos de què el logo d’OIC Penta aparegui en el blanc enlluernador de l’equip potablava, un conjunt que ha lluitat any rere any per ostentar la seva pertinença a la Segona Divisió B.

La construcció de la nova grada se situa entre la banda est del camp i les fileres dels plataners existents en el costat del carrer Frederica Montseny. Estarà disposada en tres trams connectats entre si pel pas superior. Pel que fa a la seva capacitat, la grada podrà acollir un total de 765 espectadors.

A més, la planificació contempla que quedi aixecada respecte al camp i així permetre destinar l’espai de sota a lavabos i magatzems. Més endavant, durant la segona fase, està previst que es pugui connectar a través del pas superior amb la planta primera de l’edifici de serveis del complex esportiu. El termini d’execució de les obres és aproximadament de 5 mesos i mig. Us mostrarem els resultats a mesura que enllestim les diferents etapes d’aquesta primera fase del projecte.