Quant a OIC Penta

Quant a OIC Penta

L’empresa Obres i Contractes PENTA SA va néixer l’any 1994 i va ser creada per un grup de professionals amb una contrastada experiència i amb un leitmotiv: la passió per l’arquitecturai amb un objectiu clar, fer realitat els seus projectes.

Des del seu inici, l’empresa ha mantingut com a valors fonamentals el seu compromís de qualitat i el rigor tècnic en les seves realitzacions, tot això avalat per personalaltament qualificat.

Pel nostre compromís de renovació constant, s’han obert noves línies de treball com són l’obra iniciada en 2011 amb la construcció d’un pàrquing en el centre de Barcelona, del qual som concessionaris de la seva explotació, i les obres dedicades al manteniment d’escoles, en les quals tenim àmplia experiència, ja que hem col·laborat amb el Consorci d’Educació de Barcelona, amb la contracta de la Zona B (districtes de Horta-Guinardó, Nou Barris, Sant Andreu, Sant Martí) i l’Ajuntament de Barcelona en el manteniment del Parc Güell.

Pòlisses d’assegurances

Obres i Contractes PENTA S. a. disposa de tota mena d’assegurances que garanteixen les nostres actuacions: assegurança d’accidents amb l’asseguradora PG Previsora General, Pòlissa de Responsabilitat Civil (RC) amb l’asseguradora HDIHannover Internacional de 3.000.000,00€ i, cada vegada que s’inicia una obra, contractem la pòlissa específica Tot Risc Construcció (TRC) amb l’asseguradora Plus ultra Segurs.

Acreditacions i certificacions

Construïm - Rehabilitem - Mantenim