OIC Penta s’associa amb la Cambra Oficial de Contractistes d’Obres de Catalunya

OIC Penta

OIC Penta s’associa amb la Cambra Oficial de Contractistes d’Obres de Catalunya

A partir d’ara, OIC Penta es troba entre les empreses que conformen la centenària Cambra Oficial de Contractistes d’Obres de Catalunya (CCOC). Aquesta unió promet garantir els drets contractuals en l’àmbit de la construcció, establint així una col·laboració amb una organització emblemàtica gràcies als seus llargs anys d’història.

La CCOC té un paper important en la defensa dels interessos col·lectius d’empreses que operen en el sector de la construcció. El seu abast i influència es deu a què els seus associats realitzen, aproximadament, el 80% de les obres públiques de tot Catalunya. Ara, OIC Penta se suma per fer valdre la seva feina i aportar el seu rigor i experiència.

 

Una associació a favor del sector de la construcció

La Cambra Oficial de Contractistes d’Obres de Catalunya i OIC Penta uneixen forces per millorar les condicions i donar suport a les iniciatives de desenvolupament dins el sector de la construcció a través de l’esforç i la constància que han caracteritzat les dues organitzacions al llarg dels anys .

A OIC Penta ens sentim representats pels valors de la CCOC, ja que la nostra passió per l’arquitectura, el compromís amb la qualitat i la renovació constant han estat els eixos vertebradors del nostre full de ruta en més de 100 projectes executats pel nostre equip.

 

La CCOC, des del 1912 afavorint l’obra pública i privada

Des de la seva fundació el 1912, la Cambra de Contractistes ha experimentat un ampli nombre de transformacions fins a convertir-se en allò que avui dia coneixem com la CCOC. Des de llavors, no ha cessat en la intenció d’ajudar les empreses, públiques i privades, de la construcció.

I és que no només proposa valuoses iniciatives per millorar aquesta indústria, sinó que també es compromet a brindar serveis útils: des de formacions i conferències fins a assessorament personalitzat i informació per tal d’implementar una millor gestió empresarial per als seus associats.

Per tot això, a OIC Penta celebrem el suport que la Cambra Oficial de Contractistes d’Obres de Catalunya ha ofert a aquest sector i decidim establir un fort vincle entre les dues organitzacions amb un objectiu: preservar l’interès comú per la defensa dels drets contractuals.

Vols conèixer tots els projectes d’OIC Penta?