Construcció d’edificis de nova planta

Construcció d’edificis de nova planta

OIC Penta té àmplia experiència en la construcció d’edificis de nova planta per a un ús privat i públic. En aquest àmbit, l’empresa OIC Penta està especialitzada en la construcció d’habitatges, oficines, escoles i hotels.

Els edificis de nova planta d’OIC Penta s’executen segons les ordres i necessitats de cada client. Aportem experiència i saber fer per garantir que tots els processos resulten segurs i son respectuosos amb l’entorn.

[thememove_button text=”Contacta amb nosaltres” url=”https://oic-penta.com/contactar/”]

Què implica la construcció d’edificis de nova planta?

La construcció de nova planta és un àrea concreta del sector de l’edificació que identifica aquells projectes que intervenen sobre un terreny, generalment sense edificar, i en els quals es construeixen obres noves. També es denominen així les construccions que impliquen una modificació important de l’edifici, tant en el seu volum, com l’aspecte exterior, estructura o plantejament.

Quins criteris segueix OIC Penta en la construcció d’edificis de nova planta? 

El compromís d’OIC Penta és ferm amb la seguretat i rigorós amb els processos que la fomenten i la protegeixen. Aquesta responsabilitat queda reflectida en nombroses àrees. D’aquesta manera, OIC Penta aporta els recursos humans, tècnics i materials necessaris per a:

  • Impedir qualsevol possible dany durant l’execució del projecte que pugui causar riscos mitjançant metodologies concretes d’acció. Un exhaustiu seguiment dels objectius ens permet assolir els nostres compromisos en aquest àmbit.
  • Aportar els recursos necessaris per a tenir cura de la seguretat dels seus treballadors en els projectes de construcció d’edificis de nova planta.
  • Promoure la seguretat mediambiental i seguir uns curosos processos que redueixin la contaminació. OIC Penta propicia l’ús racional d’energia i promou la gestió adequada dels residus. Per tant, la protecció de l’entorn i el respecte pel paisatge són dos objectius prioritaris durant l’execució de tots els seus projectes de nova planta.
empresas de construccion

Posem en valor el coneixement i la experiència

La construcció d’edificis de nova planta es regeix per disposicions legals que regulen el procés de l’edificació i que detallen els requisits bàsics. Aquestes normatives  garanteixen la qualitat, les obligacions i les responsabilitats de cada u dels professionals que intervenen en la construcció de l’edifici.
Les construccions de nova planta més destacades promouen el benestar, la funcionalitat, l’accessibilitat, afavoreixen la integració dels serveis de telecomunicació i compleixen amb la normativa vigent.

El nostre saber fer i la experiència ens fan treballar conjuntament amb el client per adaptar-nos a las seves necessitats i aconseguir construccions de la més alta qualitat.

Considerem que la comunicació amb el client és essencial per assolir el rigor, la qualitat i la excel·lència en cada u dels nostres projectes de nova planta. No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres avui mateix.